2010. február 22., hétfő

Háború!!!! Mindenki fedezékbe!

De mielőtt tényleg fedzékbe vonulnátok,nézzétek csak meg ezt a harcost...Jé,csak nem egy szétszaggatott Balmain krokodil bőrdzsekit visel (ami mellesleg kb. 12 millió Ft-be kerül)???!!!

De igen!Ez a fotósorozat a francia Vogue márciusi számába készültek,az apropó pedig az Éli könyve című film megjelenése (lesz).

A ruhák többsége a Balmain tavaszi-nyári kollekciójából kerültek ki,persze nem eredeti formájukban,hanem jól megszaggatva...Kedvenceim a nadrágok,azok közül is inkább a bőr...Azon pedig már nem is csodálkozok,hogy a fotókat az Éli könyve ihlette,ugyanis rettentő jó filmnek harangozták be.Nekem egy kicsit Water World érzést is adnak (aki nem látta,nézze meg,nem elég csajos film,de elgondolkodtató),ott láttam ilyen szakadt ruhákat,meg koszos bőrt utoljára (nembeszélve a kócos hajról kendővel,meg a karkötőként használt rongyokról)

Nem ez az első eset,hogy friss film alapján csinálnak fotósorozatot,vagy kollekciót.Például ott van az Avatar,ami számos tervezőt,és fotóst ihletett meg.
A modell egyébként a norvég származású Iselin Steiro,aki annyira vékony,hogy nálam sikerült elérnie a háborús hatást...A fényképész David Sims híres divatfotós.









Neked hogy tetszik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése